POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78
Being
Verbeter je levensstijl tot een happier you!
Being [ˈbiːɪŋ]
Being betekent: bestaan, wezen, zijn, bewustwording van jezelf, lichaam en geest

Middels natuurlijke middelen, adviezen en natuurgeneeskundige therapieën kun je je eigen “Being”, je welzijn verbeteren. Zodat je je vitaal en gezond voelt. Lichamelijk en geestelijk!

Gezonde voeding is de basis van een goede gezondheid. En zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. En geeft je voldoende energie. Maar ook dat je emotioneel in balans bent. Hoe ga je met stress om? Wat vraagt deze “maatschappij” allemaal van je? Wil je mentaal sterker worden? Daarom werkt de natuurgeneeskundige aanpak doeltreffend. Je pakt de oorzaak aan en niet alleen de klacht.

Kun je wel wat hulp gebruiken om ook preventief aan je gezondheid te werken?

In mijn behandelingen neem ik alle tijd voor je, zodat alle aspecten aan bod komen.

Luister naar je lichaam, kies voor jezelf!
 
Een “Being” behandeling is in principe voor iedereen geschikt.

Emotioneel Evenwicht
Bach bloesems
Bach remedies zijn extracten van bloesems en knoppen. Deze hebben een positieve werking op gemoedsstemmingen en emoties als angst, onzekerheid, wanhoop, moedeloosheid, eenzaamheid, depressiviteit en overgevoeligheid.

Relaxatie
Relaxatietherapie is een behandelingsvorm die gericht is op het voorkomen van stress en het versterken van je stressmechanisme. Hierbij wordt gewerkt met diverse relaxatietechnieken, zoals spierontspanningsoefeningen, ademhalingstherapie en het werken met positieve gedachten.

Coaching
Hierbij help ik je bewust te worden van je eigen aandeel in jou gezondheid. Alsook inzicht te geven in je leefstijl. Coaching helpt om je doelen te bereiken. Daardoor ben je beter geïnformeerd. En kun je vervolgens bewustere keuzes maken. 
Voeding
Voeding
Veel klachten en ziekten vinden hun oorsprong in het gebruik van een verkeerd voedingspatroon. In ons huidig voedingspatroon komt veel bewerkt voedsel voor met veel suiker, zout, vet en toevoegingen. Deze vervuilen de darmen en maken je uiteindelijk ziek. Ons lichaam functioneert het beste op natuurlijke, onbewerkte voeding. Gezonde darmen laten je van buiten stralen!

Voedingsadvies
In een individueel voedingsadvies leg ik een goede basis voor andere therapieën. Een optimale voeding ligt aan de basis van je gezondheid.
Ook laat ik je zien hoe je bij gezondheidsproblemen voeding als medicijn inzet.

Reinigingstherapie
Ons spijsverteringsstelsel heeft heel wat te verteren. Dat geldt zowel voor voedingsstoffen als voor indrukken en prikkels. En een vervuild darmsysteem geeft lichamelijke en psychische klachten.
Het effect van reiniging in een genezingsproces is erg belangrijk. Toxines en verzuring worden afgevoerd, de weerstand wordt versterkt en de geest wordt helderder.
Reinigingstherapie is de praktische toepassing van het natuurgeneeskundige principe: “genezen is ontgiften”.
Waarom ontgiften? Omdat dit een buitengewoon gunstige invloed heeft op het genezingsproces.

Leefstijladvies
In een individueel advies bekijk ik waar er verbeteringen mogelijk zijn in je leefstijl. Het gaat hier om bewustwording wat voeding met je doet. Waar je sterker en energieker van wordt, hoe je preventief kunt werken aan je gezondheid, hoe vitaal oud te worden en op een gezond gewicht te blijven. Met hele praktische tips zoals hoe doe ik boodschappen en hoe kook ik gezond.
Kruidengeneeskunde
Kruidengeneeskunde
Bij kruidengeneeskunde maken we gebruik van plantaardige middelen om de gezondheid te bevorderen.

Fytotherapie
Met fytotherapie, kruiden in de vorm van thee of tinctuur, wordt het genezingsproces ondersteund. De geneeskrachtige inhoudsstoffen versterken elkaar en werken samen op materieel, lichamelijk, psychisch en energetisch niveau. Ze kennen een effectieve en efficiënte werking en kunnen ook preventief ingezet worden.

Aromatherapie
De aromatherapie in de vorm van etherische oliën kent een sterke geneeskrachtige inwendige en uitwendige werking. Deze therapie doet veel voor het evenwicht van lichaam en geest.

Gemmotherapie
De gemmotherapie is een kruidentherapie in de vorm van krachtige preparaten. Ze reguleren en stimuleren de lichaamsfuncties. Deze vorm van kruidengeneeskunde helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en het zuiveren van de cellen.
Prijzen
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover

CONTACT

Zijn er vragen of is er interesse in een consult? Twijfel niet en stuur direct een mail, ik beantwoord ze graag!

  Links

  Klik op de onderstaande links om de bestanden te tonen:  Algemene Voorwaarden

  Privacy

  Disclaimer

  RBCZ

  VBAG

  ProCert

  ProVoet

  Contactinformatie
  Body & Being

  Kummenaedestraat 15

  6165 BS  Geleen

   

  M: +31 (0)650485853

  E-mail: info@bodyandbeing.nl

   

  KvK nummer 67129315

  BTW nummer NL001833436B13