POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

Massage Geleen

bij Body & Being

Lichamelijk weer veerkrachtig met massagetherapie Geleen

Je lichaam zit compleet vast, je hebt stress doordat er van alles speelt, en daardoor heb je het gevoel dat je compleet overloopt. Wanneer je op bed ligt en je eigenlijk moet genieten van de rust, krijg jij je hoofd niet meer stil. De gedachtes aan alles wat je nog moet doen of wat er nog van je wordt verwacht blijven maar door je hoofd spoken. Als je in de ochtend opstaat, ben je moe en je lichaam geeft duidelijk het signaal dat het genoeg is geweest. Herkenbaar? Dan wordt het tijd voor een ontspannende massage voor hoofd en lichaam in Geleen. 

Massagetherapie in Geleen

Bij Body & Being wordt er gewerkt volgens een holistische benadering. Dat houdt in dat er de tijd wordt genomen voor jou als persoon en er verder gekeken wordt dan alleen ontspanning. Body & Being gelooft dat geest en lichaam samengaan. Wanneer je last hebt van het ene, dan kun je logischerwijs ook last krijgen van het andere. Om te zorgen dat je zowel lichamelijk en geestelijk in balans komt, kun je ervoor kiezen om een massage in Geleen te boeken. Massagetherapie kan ervoor zorgen dat jij je weer goed in je vel en hoofd voelt, en de kracht hebt om in het dagelijks leven te stralen.

Een massage voor je geestelijke welzijn

Bij Body & Being geloven wij dat alles met elkaar in verbinding staat. Ervaar je stress doordat je het druk hebt op je werk? Dan zul je dit op den duur ook in je lichaam voelen wanneer je hier niet op tijd aandacht aan besteedt. Maar ook lichamelijk problemen kunnen op den duur van invloed zijn op je geestelijke toestand. Wanneer je bijvoorbeeld al een tijdje extreme vermoeidheid ervaart, niet goed kunt slapen en daardoor overdag belemmerd wordt in je dagelijkse werkzaamheden. Die vermoeidheid die je nu voelt kan op een gegeven moment ook je lichamelijke toestand aantasten. Zo kun je last krijgen van hoofdpijn, vermoeide benen, knopen in je nek en schouders of rugklachten ervaren. Wanneer je kiest voor een massage in Geleen dan wordt er gekeken naar het complete plaatje. Body & Being vindt het belangrijk dat jij met een prettig gevoel de massagetherapie in Geleen boekt, maar ook zeker een fijn gevoel ervaart na de massage.
De massagetherapie in Geleen zorgt ervoor dat je even een momentje voor jezelf kunt nemen. Een massage waarbij je niet hoeft na te denken maar je gewoon compleet kunt ontspannen, geestelijk en lichamelijk. Body & Being vindt dat je dit waard bent! Heb je vragen of wil je graag een massagetherapie boeken? Neem dan contact op. Ben je onder behandeling van ene arts of specialist? Geen zorgen, Body & Being werkt op basis van natuurgeneeskunde. Dit staat je reguliere behandeling niet in de weg, het kan juist ondersteunen.

Contact

Zijn er vragen of is er interesse in een consult? Twijfel niet en stuur direct een mail, ik beantwoord ze graag!

  Links
  Klik op de onderstaande links om de bestanden te tonen:


   
   
   

   

  Contactinformatie
  Body & Being

  Kummenaedestraat 15

  6165 BS  Geleen

   

  M: +31 (0)650485853

  E-mail: info@bodyandbeing.nl

   

  KvK nummer 67129315

  BTW nummer NL001833436B13