POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

Massage Sittard

bij Body & Being

Met hoofd en lichaam genieten van een massage in Sittard

Soms voel je het in al je spieren in het hele lichaam. Je hebt het gevoel dat je vast zit of je merkt dat je spieren sneller verkrampen. Zelf oplossen is lastig, want misschien weet je niet precies hoe of heb je er simpelweg de tijd niet voor. Een massage is niet alleen goed voor mensen met lichamelijke klachten. Het kan je ook helpen bij het ‘leeg’ maken van je hoofd. Door de ontspanning die de massage je brengt kun je totale rust in je hoofd ervaren. Op zoek naar een massage in Sittard en omgeving? Lees snel verder welke pluspunten dit je kan brengen.

Massagetherapie in Sittard en omgeving

Ben je op zoek naar een goede massagetherapie in Sittard? Dan helpt Body & Being je daar graag bij. Een massage kan je helpen om je klachten achter je te laten. Door middel van een ontspannende massage waarbij er ook naar je geestelijke welzijn wordt gekeken, merk je dat je lichaam weer tot rust komt. Veel mensen hebben last van diverse pijnen in het lichaam waar vaak lastig de vinger op te leggen is. Denk hierbij aan:
- Fibromyalgie
- Diverse huidproblemen zoals psoriasis, eczeem en acne
- Darmklachten
- Vermoeidheid
- Spier- en gewrichtsklachten
- Stress klachten
- Klachten aan de spieren
- Burn-out

Al bovenstaande klachten zijn ofwel lichamelijk of geestelijk, maar kunnen ook op elkaar een wisselwerking hebben. Wanneer je last hebt van stress of van een burn-out, dan voel je dit vaak ook terug in je lichaam. Andersom geldt dit precies hetzelfde. Klachten als eczeem, acne en psoriasis worden vaak door stress verergerd. Woon je in Sittard of omgeving? Dan kan de massagetherapie van Body & Being je helpen om deze klachten de baas te worden.

Pure ontspanning en aandacht voor jou

Een massage in Sittard kun je boeken bij Body & Being. Door de holistische benadering wordt er gekeken naar jou als persoon. Met deze massage wordt er niet alleen gekeken naar die vastzittende schouder of pijnlijke rug, er wordt gekeken naar jou als persoon, lichamelijk en geestelijk. Bij Body & Being geloven wij dat dit namelijk samengaat. Een massage of massagetherapie is dan ook een oplossing om zowel lichamelijk als geestelijk weer veerkrachtig te worden. De behandeling vindt plaats op basis van een natuurgeneeskundige insteek. Dit maakt dat de massage in Sittard voor iedereen toegankelijk is, ook als je al onder behandeling staat van een arts of specialist in het reguliere circuit. Deze combinatie kan net datgene zijn waar jouw lichaam al een tijdje om vraagt. Body & Being vindt dat jij het waard bent, vind jij dat zelf ook? Neem dan gerust contact op om te kijken welke massagetherapie het beste bij je past.

Contact

Zijn er vragen of is er interesse in een consult? Twijfel niet en stuur direct een mail, ik beantwoord ze graag!

  Links
  Klik op de onderstaande links om de bestanden te tonen:


   
   
   

   

  Contactinformatie
  Body & Being

  Kummenaedestraat 15

  6165 BS  Geleen

   

  M: +31 (0)650485853

  E-mail: info@bodyandbeing.nl

   

  KvK nummer 67129315

  BTW nummer NL001833436B13