POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

Medisch pedicure Geleen

bij Body & Being

Jij zoekt een medische pedicure in Geleen

Wanneer bezoek je nu een medische pedicure in Geleen? Wat zijn de kosten en hoe weet je of iemand ook echt een medische pedicure is. Wat zijn de verschillen tussen een medische pedicure en een gewone pedicure. Dit zijn vragen die vaak worden gesteld omdat mensen het verschil niet weten en graag willen weten wat de beste keuze is voor hun voeten. Body & Being legt het graag uit.

Het verschil tussen een pedicure en een medische pedicure

Of je nu op zoekt bent naar een medische pedicure in Geleen of in Drenthe, de vraag wat het verschil is tussen een medische en gewone pedicure is een logische vraag. Een medische pedicure is gediplomeerd in kennis van bepaalde voeten met een ziektebeeld. Neem bijvoorbeeld diabetes. Wanneer je dit hebt en een gewone pedicure bezoekt, dan zal deze je niet verder mogen helpen. Mensen met diabetes weten dat het raadzaam is om regelmatig een (medische) pedicure te bezoeken. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van verkleuringen, kloven en wondjes. Dit mag je nooit zelf behandelen en daarom is het goed om een medische pedicure te bezoeken wanneer je hier last van hebt. Ook hebben diabetici vaak last van voetafwijkingen. Dit heeft te maken met de problemen aan bloedvaten en zenuwen. Wanneer je een pedicure bezoekt die geen medische pedicure is, kunnen de gevolgen groot zijn wanneer zij wel je voeten behandelt. 
Mensen in Geleen met een gezondheidsprobleem kunnen dus het beste de medische pedicure in Geleen bezoeken.

Hoe weet je of de pedicure een medische pedicure is?

Vaak staat dit op de website aangegeven of hangt er een bordje bij binnenkomst. De pedicure van Body & Being is naast gewone pedicure ook medisch en kan je dus goed helpen wanneer je problemen ervaart aan je voeten. Body & Being is aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie. Wij werken dan ook volgens de kwaliteitsnormen die door deze organisatie opgesteld zijn. Naast een goede behandeling voor de voeten, kun je bij Body & Being ook advies krijgen over de juiste thuisverzorging van je voeten. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig de (medische) pedicure van Body & Being te bezoeken, zo ben je problemen sneller voor en kun je gewoon genieten van goedverzorgde voeten.

Wat kost een pedicure

Een gewone pedicure mag zelf de prijs bepalen die wordt gehanteerd voor een behandeling aan de voeten. Natuurlijk wordt er vaak gekeken naar wat andere in de buurt doen en zal het dus niet veel afwijken van elkaar. Een medische pedicure wordt vaak vergoed door de zorgverzekering. Wanneer je de juiste indicatie hebt, kun je hier altijd gebruik van maken. Wilt u weten welke kosten uw zorgverzekeraar vergoedt? U kunt uw zorgpolis raadplegen of contact opnemen met uw zorgverzekeraar.


Wil jij graag goed verzorgde voeten en daarnaast regelmatig onder controle staan? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Je voeten en jij verdienen het om de juiste zorg te krijgen!

Contact

Zijn er vragen of is er interesse in een consult? Twijfel niet en stuur direct een mail, ik beantwoord ze graag!

  Links
  Klik op de onderstaande links om de bestanden te tonen:


   
   
   

   

  Contactinformatie
  Body & Being

  Kummenaedestraat 15

  6165 BS  Geleen

   

  M: +31 (0)650485853

  E-mail: info@bodyandbeing.nl

   

  KvK nummer 67129315

  BTW nummer NL001833436B13