POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

Medisch pedicure Sittard

bij Body & Being

Medische pedicure in Sittard, want je voeten dragen jou je hele leven

Niets is fijner dan verzorgde voeten. Voeten die er mooi uitzien maar vooral waar je goed op kunt lopen. Natuurlijk, het oog wil ook wat, maar wanneer je moeite krijgt met lopen omdat je voeten zeer doen, dan wordt het tijd om de medische pedicure in Sittard te bezoeken.

Wat doet een medische pedicure?

De medische pedicure in Sittard zorgt ervoor dat je voeten de behandeling krijgen die ze verdienen. Naast de standaardzaken die een gewone pedicure ook kan, is het in sommige gevallen erg belangrijk om juist een medische pedicure te bezoeken. Heb je last van:
- Reuma
- Diabetes
- Spasticiteit

Dan is het slim om de medische pedicure in Sittard te bezoeken. Ook wanneer je al lange tijd niets aan je voeten hebt gedaan en je nu last krijgt van drukpunten, ingegroeide nagels of andere problemen, dan is het aan te raden een pedicure met medische achtergrond te bezoeken. Een medische pedicure wordt vaak ook ingezet bij oudere mensen. Deze voeten hebben al heel wat kilometers gelopen in het leven. Het is belangrijk om daar op een juiste manier mee om te gaan. Daarnaast lijden oudere mensen vaak aan diabetes, reuma en andere ziektes. Het is dan ook echt aan te raden om een specialist op het gebied van pedicure te bezoeken met verstand van zaken.

Wat kan de medische pedicure in Sittard nog meer?

Naast alle bovengenoemde punten is de professional van Body & Being ook gespecialiseerd in:
- Het ontlasten van diverse drukpunten in de voet
- Nagelregulatie
- Het repareren van kapotte nagels
- Kennis van anti drukpunten en hoe daar mee om te gaan
Body & Being neemt het vak van medische pedicure erg serieus. Heb je last van je voeten en heb je daarnaast ook een lichamelijke aandoening zoals hierboven vermeldt? Maak dan gebruik van de medische pedicure in Sittard. Je voeten verstop je misschien vaak in sokken en schoenen, maar vergeet niet: iedere dag brengen ze je wel weer op de bestemming waar je moet zijn. Wees daarom ook lief voor je voeten en laat ze regelmatig verzorgen door iemand die er verstand van heeft. Naast dat het goed is voor je voeten, is het ook een heerlijk ontspanmomentje dat je voor jezelf inplant. Dat verdienen we toch allemaal?

Kennis van zaken

Body & Being weet dat er van alles kan veranderen op het gebied van medische pedicure in Sittard. Het is dan ook belangrijk om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen en jezelf bij te scholen waar nodig. Body & Being doet dit en is tevens ook aangesloten bij Provoet, dit is de bracheorganisatie voor (medische) pedicures. Daarnaast voldoet Body & Being aan alle eisen op het gebied van kwaliteit en leeft ook de vastgestelde normen na die door de branche zijn vastgesteld. Wil jij graag een afspraak maken om je voeten te behandeling te geven die ze verdienen? Neem dan contact op. Medische pedicure wordt vaak vergoed door de zorgverzekeraar.

Contact

Zijn er vragen of is er interesse in een consult? Twijfel niet en stuur direct een mail, ik beantwoord ze graag!

  Links
  Klik op de onderstaande links om de bestanden te tonen:


   
   
   

   

  Contactinformatie
  Body & Being

  Kummenaedestraat 15

  6165 BS  Geleen

   

  M: +31 (0)650485853

  E-mail: info@bodyandbeing.nl

   

  KvK nummer 67129315

  BTW nummer NL001833436B13