POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

Natuurgeneeskunde Geleen

bij Body & Being

Lichaam en geest worden één bij natuurgeneeskunde Geleen

Iedereen wilt graag in balans zijn. Of je nu een zware baan hebt of een lastige situatie thuis. Juist alle factoren van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat wij mensen vaak een druk voelen die we niet kunnen beschrijven. Dit uit zich in emotionele buien, vermoeidheid, lichamelijk klachten of een niet zo prettig humeur. Maar hoe kun je dit voorkomen en wat zorgt ervoor dat je ook in balans kunt blijven? Body & Being helpt je graag verder.

Natuurgeneeskunde en balans

Tegenwoordig is overal een pilletje voor: afvallen, aankomen, last van emoties, spierkrampen en ga zo maar verder. Maar door te kiezen voor zo’n pilletje bestrijd je enkel de korte termijn symptomen. Maar verdienen jij en je lichaam het niet om een balans te hebben in het dagelijks leven? Natuurlijk kun je in dit leven niet alles zelf in de hand hebben. Soms gebeuren er nu eenmaal zaken die buiten je macht liggen, maar hoe fijn is het dat je dan wel weet hoe je weer terug kunt komen naar je eigen balans zonder dat je afhankelijk bent van derde of pillen? Natuurgeneeskunde in Geleen, Body & Being, kan je hierbij helpen. Het is belangrijk om te kijken waarom jij bepaalde gevoelens of lichamelijke klachten zo ervaart. Misschien helpt een massagetherapie om de ultieme ontspanning in geest en lichaam weer te voelen. Maar daarnaast biedt Body & Being ook andere natuurgeneeskundige behandelingen aan zoals:

- Relaxtherapie
- Coaching  
- Bach bloesems 

Het is belangrijk om te kijken waar jij je goed bij voelt en wat het beste bij je past.

Reguliere gezondheidskunde en natuurgeneeskunde

Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat dit samen kan met de reguliere zorg. Doordat Body & Being geen gebruik maakt van reguliere medicatie maar enkel natuurproducten, kan dit in veel gevallen samen met de medicatie en of behandeling die je al krijgt. Een specialist of arts kijkt enkel en alleen naar het medische probleem. Dit is goed want daardoor kan er gekeken worden naar oplossingen. Maar vaak hebben lichamelijke klachten ook een impact op de geestelijke kant van het lichaam. En waarom zou je niet tegelijkertijd aan beide kunnen werken? Jouw lichaam en geest verdienen toch beide het beste? Ben je op zoek naar natuurgeneeskunde in Geleen en of omstreken? Neem dan contact op met Body & Being. Samen met jou wordt gekeken naar de beste behandeling.

Geen gedoe, maar kracht uit de natuur

Niet alleen emotioneel weer sterk zijn maar ook lichamelijk? Ook dat kun je bereiken door middel van natuurgeneeskunde. Wist je dat body eigenlijk betekent: lichaam, stevigheid, diepgang hebben en krachtig zijn? Soms lukt dat gewoon even niet, en waarom zou je dan niet terugvallen op iets wat we al heel lang in onze omgeving hebben: de natuur! Dit is absoluut geen zweverig iets, je kunt krachtiger worden door middel van de juiste producten en behandelingen. Natuurgeneeskunde kan ervoor zorgen dat zowel je lichaam als je geest weer in balans komen. Body & Being vindt dat jij dat verdient, jij ook?

Contact

Zijn er vragen of is er interesse in een consult? Twijfel niet en stuur direct een mail, ik beantwoord ze graag!

  Links
  Klik op de onderstaande links om de bestanden te tonen:


   
   
   

   

  Contactinformatie
  Body & Being

  Kummenaedestraat 15

  6165 BS  Geleen

   

  M: +31 (0)650485853

  E-mail: info@bodyandbeing.nl

   

  KvK nummer 67129315

  BTW nummer NL001833436B13