POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

Natuurgeneeskunde Sittard

bij Body & Being

Vertrouwen op wat de natuur ons heeft gegeven: 

natuurgeneeskunde Sittard

In een tijd waarin we allemaal vliegen, er veel online afspeelt en we vooral heel veel moeten, is het soms even fijn om stil te staan bij jezelf. Wat voel je? Wat denk je? Hoe voelt je lichaam en luister jij genoeg naar het stemmetje van binnen dat soms op de rem trapt? Wil je ook niet altijd maar overal een pilletje voor innemen maar geloof je in de kracht van de natuur? Body & Being is de natuurgeneeskunde professional in Sittard.

Natuurgeneeskunde kan je helpen

Wanneer je vaak moe bent of bijvoorbeeld heel veel stress ervaart in je lichaam, dan is het niet alleen belangrijk om daar wat mee te doen maar juist ook om naar de oorzaak te kijken. Natuurgeneeskunde Sittard kan dit voor je doen. Body & Being is gespecialiseerd in behandelingen op natuurlijke wijze. Door middel van een holistische benadering wordt er niet alleen gekeken naar je klachten, maar naar jouw totale plaatje. Body en geest gaan bij Body & Being samen.

Natuurgeneeskunde en reguliere zorg samen

Ben je onder behandeling van een arts of een specialist? Dan is dat geen enkel probleem. Omdat Body & Being werkt met enkel natuurproducten hoeft dit de reguliere behandeling niet te schaden. Daarnaast kijkt de arts of specialist in het reguliere circuit vaak alleen naar de lichamelijke klacht, maar wanneer deze al even speelt is het volgens Body & Being logisch dat dit ook geestelijk een impact heeft. Onder natuurgeneeskunde in Sittard valt bijvoorbeeld de massagetherapie. Ook hierbij wordt niet enkel die pijnlijke rug op knopen in de spieren aangepakt. Tijdens de massage wordt er ook gekeken naar de geest en wat deze nodig heeft om te kunnen ontspannen.

Daarnaast maken we ook gebruik van speciale producten en behandelingen om emotioneel weer helemaal in balans te komen. Denk hierbij aan:

- Bach bloesems: Bach remedies hebben een positieve invloed op emoties als angst, onzekerheid en wanhoop. Daarnaast is het ook goed te gebruiken om gemoedsstemmingen als depressiviteit en overgevoeligheid aan te pakken.

- Relaxatietherapie: een behandeling die gericht is op het versterken van je stressmechanisme waardoor je stress kunt voorkomen. Body & Being werkt met verschillende behandelingen waaronder ontspanningsoefeningen voor de spieren en het werken aan positieve gedachtes.

- Coaching sessie: wanneer je zelf leert wat je valkuilen zijn in het leven, dan is het makkelijker om daarin te veranderen. Vind je dit lastig? Dan kan de coaching sessie van Body & Being daarbij helpen.


Goede zorg voor jezelf

Wil je graag goed voor jezelf zorgen en vind jij ook dat je dat verdient? Wil je een balans tussen moeten en mogen vinden en wil je daarnaast leren hoe je goed kunt ontspannen? Neem dan contact op met natuurgeneeskunde Sittard. Samen met jou kijkt Body & Being welke behandeling het beste bij je past.

Contact

Zijn er vragen of is er interesse in een consult? Twijfel niet en stuur direct een mail, ik beantwoord ze graag!

  Links
  Klik op de onderstaande links om de bestanden te tonen:


   
   
   

   

  Contactinformatie
  Body & Being

  Kummenaedestraat 15

  6165 BS  Geleen

   

  M: +31 (0)650485853

  E-mail: info@bodyandbeing.nl

   

  KvK nummer 67129315

  BTW nummer NL001833436B13