POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

Voetreflextherapie Geleen

bij Body & Being

Voetreflextherapie in Geleen, want je voeten reflecteren je ziel

Ken je dat gevoel dat je het idee hebt dat je totaal niet in balans bent? Misschien merk je het aan lichamelijke klachten die je ervaart of voel jij je geestelijk niet in balans. Misschien merk je het zelf nog niet maar krijg je van je omgeving terug dat je anders bent dan normaal. Wellicht is je spanningsboog iets minder groot dan normaal of kun je uit het niets een soort van ontploffen. Tijd om daar iets aan te doen toch? Body & Being heeft een behandeling voor je samengesteld waarbij je zowel lichamelijk als geestelijk tot rust kunt komen zonder dat dit schadelijk is voor je gezondheid: pure ontspanning dus!

Voetreflextherapie in Geleen

Weleens van gehoord misschien maar weet je niet wat het precies inhoudt: voetreflex therapie. Woon je in Geleen om omstreken? Dan ben je bij Body & Being van harte welkom om deze behandeling uit te proberen. Wil je graag weten wat het precies inhoudt? Body & Being vertelt je graag meer.

Alles komt samen in je voeten

Men zegt weleens dat je voeten je dragen voor het hele leven. Dat klopt! Je voeten nemen je mee naar iedere bestemming waar je heen wilt. Maar daarnaast hebben je voeten nog een andere mooie eigenschap. Heel veel organen en lichaamsdelen staan in verbinding met bepaalde plekken in je voeten. Zo kan het zomaar zijn dat wanneer je op een bepaalde plek onder de voet drukt, je het gevoel hebt dat je moet plassen. Voetreflextherapie is een behandeling op basis van natuurgeneeskunde. 

Hoe werkt voetreflex

Zowel op onze handen als op onze voeten bevinden zich reflexzondes. Deze staan in verbinding met bepaalde delen van het lichaam, organen en klieren. Wanneer je kiest voor voetreflextherapie in Geleen dan worden deze voetreflex zones behandeld door middel van een massage. De speciale massage kan ervoor zorgen dat blokkades in het lichaam worden opgeheven waardoor je weer een gezonder en fitter gevoel hebt.

Geen gezondheidsklachten? Kies ook dan voor voetreflex Geleen

Ook wanneer je geen gezondheidsklachten ervaart, is een goede voetreflexmassage aan te raden. Door de behandeling ervaar je pure ontspanning die ervoor zorgt dat je weer helemaal relaxt naar huis gaat. Voetreflex Geleen is een aanrader voor iedereen.


Ontspanning en klachtenvermindering

Last van een blokkade in het lichaam, regelmatig hoofdpijn of andere klachten? Kies dan voor voetreflextherapie in Geleen. Body & Being is gespecialiseerd in natuurgeneeskundige behandelingen waaronder voetreflexmassage. Kies voor een moment voor jezelf en kom tot rust. Jij verdient het toch ook, een momentje voor jezelf, lekker ontspannend en weer fit de nieuwe week in? Neem contact op met Body & Being voor een afspraak en kijk welke behandeling er het beste past bij jou.

Contact

Zijn er vragen of is er interesse in een consult? Twijfel niet en stuur direct een mail, ik beantwoord ze graag!

  Links
  Klik op de onderstaande links om de bestanden te tonen:


   
   
   

   

  Contactinformatie
  Body & Being

  Kummenaedestraat 15

  6165 BS  Geleen

   

  M: +31 (0)650485853

  E-mail: info@bodyandbeing.nl

   

  KvK nummer 67129315

  BTW nummer NL001833436B13