POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

Voetreflextherapie Sittard

bij Body & Being

Ontspanning en goed voor je gezondheid, met voetreflextherapie Sittard

Ben je op zoek naar iets wat jou compleet kan laten ontspannen? Heb je last van lichamelijke problemen zoals:
- Hoofdpijn
- Darmklachten
- Vocht vasthouden
- Vermoeidheid
Of heb je juist meer het gevoel dat je geestelijk niet helemaal in balans bent omdat je:
- Gevoel van stress ervaart
- Depressieve gevoelens hebt
- Sneller emotioneel bent dan normaal
Dan kan de voetreflexmassage in Sittard je helpen bij je klachten. Bovenstaande klachten zijn vaak klachten die je niet rechtstreeks kunt behandelen, maar er is dus een manier om wel positieve aandacht te geven aan deze klachten zonder dat je hiervoor van alles hoeft uit te halen. Benieuwd? Body & Being vertelt je graag meer over voetreflextherapie Sittard.

Van onbalans naar balans
We kennen het allemaal: we rennen van hot naar her, hebben honderd dingen te doen en lopen heel hard voorbij aan wat ons lichaam ons eigenlijk wil vertellen. Maar stop daar eens mee en voel eens wat je lichaam je te vertellen heeft. Voelt je lichaam dan nog zo goed aan dan dat je in eerste instantie dacht, of heeft het even extra aandacht nodig? Door de hectiek van het leven brengen we vaak ons leven (onbedoeld) in onbalans. Het nare daarvan is dat we het vaak te laat merken en we dan al te kampen hebben met heel veel nare en vervelende klachten. Breng daarom je lichaam en geest weer in balans met voetreflextherapie.

Voetreflexmassage, hoe werkt dit?

Een voetreflexmassage in gebaseerd op de natuurkundige geneeswijze. Deze behandeling bij Body & Being is gebaseerd op de gedachtegang dat lichaam en geest één zijn en wanneer je uit balans bent je dit door middel van voetreflextherapie weer terug in balans kunt brengen. Hoe een voetreflexmassage werkt? In onze voeten hebben we allemaal reflexzones. Deze zones staan in verbinding met heel veel lichamelijke onderdelen, organen en klieren. Door deze reflexzones te masseren ontstaat er een stimulerende werking naar bijvoorbeeld de organen. De blokkade die je lichaam heeft opgezet om jou te waarschuwen dat je lichaam uit balans is, kan op deze manier worden opgeheven. Je geeft met voetreflexmassage dus eigenlijk een seintje aan je lichaam dat je het gehoord hebt en luistert naar de symptomen.

Voetreflextherapie in Sittard, belangrijk om te weten

Wil je graag een voetreflexmassage? Ben je eraan toe om naar je lichaam en geest te luisteren en alles weer in balans te brengen? Dan is het goed om te weten dat je terecht kunt bij Body & Being. Samen met jou wordt er gekeken naar de disbalans en wordt er gewerkt aan een nieuwe balans die voor jou goed voelt. Wist je trouwens dat een voetreflexmassage ook heel erg ontspannend kan werken als je geen klachten hebt? We kunnen allemaal wel een beetje ontspanning gebruiken toch? Neem contact op voor voetreflextherapie in Sittard.

Contact

Zijn er vragen of is er interesse in een consult? Twijfel niet en stuur direct een mail, ik beantwoord ze graag!

  Links
  Klik op de onderstaande links om de bestanden te tonen:


   
   
   

   

  Contactinformatie
  Body & Being

  Kummenaedestraat 15

  6165 BS  Geleen

   

  M: +31 (0)650485853

  E-mail: info@bodyandbeing.nl

   

  KvK nummer 67129315

  BTW nummer NL001833436B13