Gezondheidstherapeut
&
Medisch Pedicure

Chantal Leeuwenburg

Mijn naam is Chantal Leeuwenburg en ben moeder van een zoon. Samen met mijn partner hebben we een samengesteld gezin met nog 2 jongens.

Ik ben zowel Gezondheidstherapeut als Medisch Pedicure, dit is een mooie combinatie, omdat de natuurgeneeskunde complementair werkt met de reguliere geneeskunde en ik zo de zieke kan behandelen en niet alleen de ziekte.

Ik ga altijd op zoek naar de oorzaak, om je lichaam zo weer in balans te krijgen. Vandaar mijn slogan Gezondheid van top tot teen! 

Chantal-Leeuwenburg

PASSIE VOOR GEZONDHEID

De passie voor gezondheid zit er al heel lang in, als klein meisje wilde ik altijd verpleegster worden, de gezondheidszorg trok me altijd enorm. Ik heb dan ook verschillende studies gedaan in de zorg waaronder Ziekenverzorgende, Doktersassistente en Pedicure.

Ik werd enorm geïnspireerd door de natuurgeneeskunde doordat een oud-collega, die destijds de opleiding tot Gezondheidstherapeut volgde. Ik had me voorgenomen: als mijn zoon wat ouder is, dan ga ik ook deze studie volgen.

Toen mijn zoon 11 jaar werd, was het dé tijd om de 4-jarige Hbo-opleiding tot Gezondheidstherapeut aan de Europese Academie in Maastricht te gaan volgen, deze studie heb ik met veel enthousiasme en met een goed resultaat afgerond. Ik had er veel plezier in en vond alle vakken reuze interessant. 

Opleiding tot
Gezondheidstherapeut

Opleiding-Medisch-Pedicure-Sittard-Geleen

Opleiding
Medisch Pedicure

Chantal-Leeuwenburg

Mijn eigen praktijk

mIJN EIGEN PRAKTIJK

Tijdens de opleiding tot gezondheidstherapeut, heb ik ook de opleiding medisch pedicure erbij gedaan, omdat ik wist dat hierdoor nog een droom ging uitkomen. Mijn eigen praktijk! Waarin ik mijn passie kon gaan uitvoeren en dat is om mensen te begeleiden naar een betere gezondheid. Ik word er heel blij van als ik iemand vooruit kan helpen met klachten.

Mijn specialisme als therapeut zijn met name manuele therapieën, zoals manuele lymfedrainage, DSR massagetherapie en voetreflextherapie.

Daarnaast geef ik ook altijd voedingsadvies en leefstijladvies. Om de natuurlijke balans in het lichaam te stimuleren pas ik ook vaak kruidengeneeskunde toe en Bach-bloesems.

In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik graag wandelen en hou ik van verre reizen maken. In beweging blijven en het opzoeken van de natuur, helpt mij om in balans te blijven. Dit draagt bij aan een gezonde leefstijl, waar ik je graag meer over vertel in mijn praktijk!